Begrafenis Stefano Mazzonis di Pralafera

Hieronder vindt u informatie over de uitvaart en de begrafenis van de heer Stefano Mazzonis di Pralafera, Algemeen en Artistiek Directeur van de Opéra Royal de Wallonie.
Het online condoleanceregister is toegankelijk via deze linkVoor wie geen gebruik kan maken van het onlineregister, kan in het operagebouw te Luik een fysiek register tekenen. Er wordt een strikt hygiëneprotocol gehandhaafd: het dragen van een mondkapje en het ontsmetten van de handen zijn verplicht. Pennen worden ontsmet na elke handtekening, er wordt toegezien op onderlinge afstand en de juiste looprichting.
Vrijdagochtend zullen aan de zijramen van het operahuis grootformaat herinneringsfoto’s worden opgehangen.
De begrafenis vindt aanstaande vrijdag, 12 februari, in besloten familiekring plaats, conform de geldende Covid-regels. Bloemen en kransen kunnen gestuurd worden naar het Funérarium Lesuisse – Lawarée in SPRIMONT, Thier du Hornay, 79A.
Begrafenis Stefano Mazzonis di Pralafera
3 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Olivier Keegel
Olivier
11 dagen geleden

Ik ontving een bericht uit België: “Ik heb nogal genoten van de commentaren van onze operavriend Olivier Keegel. Dit is hier te lang of te klein om alles te bespreken. Ik had graag iets over Calles en Bonisolli en over het dramatisch verlies van onze Luikse operadirecteur de heer Stefano Mazzonis di Pralafera gezegd. Hierover wil ik onmiddellijk verklaren dat ik HOOP dat de selectie jury of anderen hun verstand gebruiken en inzien dat een of andere heer/dame met revolutionaire ideeën totaal overbodig is. Verder wil ik het er niet over hebben, maar iedereen die Luik kent en genegen is… Lees verder »