Stiftfestival brengt Dido and Aeneas

Stift @15 Gala Opening: Dido en Aeneas op de slotgracht

Het Stiftfestival presenteert vanavond (18-8) om 20:00h het openingsgala van het 15e Festival: twee unieke werken op het drijvende podium op de slotgracht van Kasteel Twickel, een van de meest indrukwekkende kastelen van Nederland.
Tevens wordt Eight songs for a mad king (1969)  van Sir Peter Maxwell Davies uitgevoerd.
Bezetting Eight songs for a mad king:
Thomas Florio, tenor; Daniel Rowland viool; Maja Bogdanovic cello; Janne Thomsen fluit; Christoffer Sundqvist klarinet; Niek KleinJan percussie.

Henry Purcell: Dido and Aeneas (1688)

Victoire Bunel mezzo als Dido; Romain Dayez bariton als Aeneas; Agathe Peyrat  sopraan; Juliette Vialle mezzo; Consensus Vocalis; Mark Tatlow dirigent en clavecimbel;  Maja Horvat, Asia Jimenez, Zea Hunt viool; Joël Waterman & Simone van der Giessen altviool, Thomas Carroll cello; Zoran Markovic bas; Alberto Mesirca theorbe en gitaar.
0 0 votes
Article Rating
Telmora Novakov

OFFICE ASSISTANT

Telmora Novakov keeps up with the news for Opera Gazet. At the urgent request of the editor-in-chief, she has put the separation of facts and opinions completely behind her.

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ad Middendorp
Ad Middendorp
1 year ago

Geweldig die nieuwe opzet van de Gazet. Het wordt zo een echte periodiek met interessante nieuwtjes en leuke weetjes uit de operawereld. Ja, een geslaagde uplift. Gefeliciteerd.

Ad Middendorp
Ad Middendorp
1 year ago

Geweldig die nieuwe opzet van onze Gazet. Het wordt zo een echte periodiek, met al die weetjes en nieuwtjes van de opera. Ook de nieuwe layout vind ik zeer geslaagd. Gefeliciteerd.

Olivier Keegel
Admin
1 year ago

Dank! We zijn van plan om het nieuwe seizoen een breed scala aan operarecensies en operanieuwtjes te publiceren. We zijn erg blij met het nieuwe recensenten die tot het OG-team zijn toegetreden.