Recital Olga Pashchenko. 18 januari 2020, 14:00 – 15:00, Noorderkerk Amsterdam.

You can have any review automatically translated. Click the Google Translate button (“Vertalen”), which can be found at the top right of the page. In the Contact Page, the button is in the right column. Select your language at the upper left.

 

Ja, wij zijn een opera-website. Maar als er iets bijzonders staat te gebeuren, wijken wij bij uitzondering volgaarne van onze core business af. Op 18 januari 2020, 14:00 – 15:00, Noorderkerk Amsterdam, verzorgt Olga Pashchenko een recital. Op het programma staan  Beethoven Sonates opus 101 en 106. Ik mocht Olga Pashchenko eerder Beethoven horen vertolken. Een life-changing experience. Gaan!

Foto: Yat Ho Tsang

Met haar veelzijdigheid, fabelachtige techniek en gepassioneerde spel behoort de Russische pianiste Olga Pashchenko momenteel tot de briljantste pianisten van de jonge generatie. In de Noorderkerk speelt zij Beethovens pianosonates op fortepiano, het instrument waar Beethoven zijn muziek voor schreef.

Foto: Yat Ho Tsang

Voor informatie en het bestellen van kaarten klikt u HIER.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Olivier Keegel
Olivier Keegel

CHIEF EDITOR AND REVIEWER

Bellini, Donizetti. Tito Schipa, Fritz Wunderlich, Ileana Cotrubas. Stefano Mazzonis di Pralafera, Laurence Dale. Certified unmasker of directors’ humbug.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pieter K. de Haan.
Pieter K. de Haan.
10 maanden geleden

Maar meneer Keegel, hoe heb ik het nu met u? Wat moet ik met een “zin” als “Ik mocht Olga Pashchenko eerder Beethoven vertolken.” en wat met “…behoort de Russische pianiste Olga Pashchenko momenteel tot één van de briljantste pianisten van de jonge generatie.”? Die laatste is een klassieker uit het boekje “Hoe het niet moet”: het is óf “…behoort…tot de briljantste pianisten…” óf “is…één van de briljantste pianisten…”.