Van onze moderedactie:

“Anna Netrebko droeg in haar rol als Adriana Lecouvreur drie verschillende gewaden, versierd met Swarovski-kristallen, allemaal ontworpen door Jan Meier, Director of Costumes. Op de zwarte jurk werden 1.000 Swarovski-kristallen in ruitvorm in de kleur Jet Hematite (wie kent de kleur niet?! OG) met de hotfix-techniek aangebracht. In totaal werd 15 meter zijden gebruikt voor het tweelaagse ontwerp. Voor de rode resp. koraalkleurige jurken waren ongeveer 50.000 Swarovski-kristallen in een Xiriusroos-snituur nodig, in rode en gele tinten nodig. Ook deze werden met behulp van de hotfix-techniek aan de jurken bevestigd. In totaal hadden deze kostuums 20 meter zijdesatijn, 100 meter tule en 20 meter zijden organza. De groene kaftan werd versierd met 3.000 opnaai- en platte rugkristallen in de kleuren Denim Blue, Erenite en Emerald. De kraag van de kaftan had 30 meter zijdechiffon en 8 meter dupionizijde nodig.”

 

Althans, dat was de bedoeling, maar de lieve schat had een verjaardagsfeestje elder. Jammer, maar wij vergeven haar op ruimhartige wijze veel. Divinissima!

Telmora Novakov
Telmora Novakov

OFFICE ASSISTANT

Telmora Novakov keeps up with the news for Opera Gazet. At the urgent request of the editor-in-chief, she has put the separation of facts and opinions completely behind her.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op