Muscat maakt programma bekend

Het Royal Opera House Muscat, in het Sultanaat van Oman, heeft zijn programma voor het seizoen 2019 – 2020 bekendgemaakt. Het programma dit seizoen is zeer gevarieerd met opera’s, balletvoorstellingen, jazz en shows uit de gehele wereld.
Voor het eerst sinds de opening van het Operahuis in 2011 Carmen naar het Royal Opera House Muscat. La Bohème, Donizetti’s Anna Bolena en Die Zauberflöte staan op het programma.
De voorstellingen in het Royal Opera House Muscat zijn voor iedereen toegankelijk; kaartjes zijn al beschikbaar vanaf ca. € 12,-, afhankelijk van de voorstelling. Voor wie geen voorstelling wil of kan bijwonen is een rondleiding door het Royal Opera House Muscat absoluut een aanrader; het ROHM is een indrukwekkend gebouw op een stuk grond van maar liefst 80.000 m2. Op de locatie vindt men luxueuze boetieks, restaurants en er is een gigantische tuin.
bron: verkeersbureaus.info
0 0 votes
Article Rating
Telmora Novakov

OFFICE ASSISTANT

Telmora Novakov keeps up with the news for Opera Gazet. At the urgent request of the editor-in-chief, she has put the separation of facts and opinions completely behind her.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments