Anna & Swarovski

Van onze moderedactie:

“Anna Netrebko droeg in haar rol als Adriana Lecouvreur drie verschillende gewaden, versierd met Swarovski-kristallen, allemaal ontworpen door Jan Meier, Director of Costumes. Op de zwarte jurk werden 1.000 Swarovski-kristallen in ruitvorm in de kleur Jet Hematite (wie kent de kleur niet?! OG) met de hotfix-techniek aangebracht. In totaal werd 15 meter zijden gebruikt voor het tweelaagse ontwerp. Voor de rode resp. koraalkleurige jurken waren ongeveer 50.000 Swarovski-kristallen in een Xiriusroos-snituur nodig, in rode en gele tinten nodig. Ook deze werden met behulp van de hotfix-techniek aan de jurken bevestigd. In totaal hadden deze kostuums 20 meter zijdesatijn, 100 meter tule en 20 meter zijden organza. De groene kaftan werd versierd met 3.000 opnaai- en platte rugkristallen in de kleuren Denim Blue, Erenite en Emerald. De kraag van de kaftan had 30 meter zijdechiffon en 8 meter dupionizijde nodig.”

 

Althans, dat was de bedoeling, maar de lieve schat had een verjaardagsfeestje elder. Jammer, maar wij vergeven haar op ruimhartige wijze veel. Divinissima!

0 0 votes
Article Rating
Telmora Novakov

OFFICE ASSISTANT

Telmora Novakov keeps up with the news for Opera Gazet. At the urgent request of the editor-in-chief, she has put the separation of facts and opinions completely behind her.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments